Spuitlansen

Alba Parts biedt een uitgebreid assortiment spuitlansen voor de professionele gebruiker. De spuitlansen zijn gemaakt van de beste materialen zoals aluminium, RVS, glasvezel/aluminium, staal en hard kunststof, waardoor ze zowel sterk als duurzaam zijn. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De spuitlansen zijn verkrijgbaar in verschillende opties zoals: kleur, werkdruk in bar (van 210 tot 600 bar), temperatuur (van 40 tot 160 graden Celsius). Zo vind je altijd eentje voor de juiste klus.

Meer informatie >

Enkele spuitlansen zonder isolatie - Staal - ST003 (9)

Enkele spuitlansen zonder isolatie - RVS - RP201 (10)

Enkele spuitlansen met isolatie - Staal (25)

Enkele spuitlansen met isolatie - RVS (79)

Enkele spuitlans met draaibare isolatie - RVS (38)

Enkele spuitlansen 500 Bar en hoger - RVS (28)

Dubbele spuitlansen (29)

Flexibele lansen (6)

Telescooplansen (7)

Spuitlans vervangingsdelen (6)

Dubbele spuitlansen

Dubbele spuitlansen zijn ideaal voor het reinigen van grotere oppervlakken, zoals gebouwen of voertuigen. Deze spuitlansen zijn uitgerust met twee spuitmonden die parallel aan elkaar werken, waardoor de waterstroom groter en krachtiger is. Deze zijn ideaal voor grotere reinigingsprojecten waar een grotere hoeveelheid water nodig is en waar snelheid van groot belang is.

Enkele spuitlansen

Daarnaast bieden we ook enkele spuitlansen aan. Deze zijn ideaal voor precieze reiniging en kleinere oppervlakken. De enkele spuitlansen hebben maar één uitlaat, waardoor de waterstroom gericht kan worden en het water in een smalle straal uitkomt. Hierdoor kan de gebruiker gerichter reinigen en kleinere oppervlakken bereiken.

Flexibele spuitlansen

Flexibele spuitlansen zijn ideaal voor het reinigen van lastige plekken die moeilijk te bereiken zijn. De flexibele spuitlansen zijn gemakkelijk te buigen en te richten waardoor de gebruiker de waterstroom in elke gewenste richting kan sturen.

Telescooplansen

Telescooplansen zijn speciaal ontworpen om moeilijk bereikbare plekken te kunnen reinigen. De telescooplansen zijn verlengbaar waardoor de gebruiker op grote hoogte kan werken zonder dat er een ladder of steiger nodig is. Hierdoor zijn de telescooplansen zeer praktisch en efficiënt

Spuitlansen met isolatie

Spuitlansen met isolatie zijn ideaal voor gebruik in gebieden waar elektriciteit aanwezig is. Deze spuitlansen zijn geïsoleerd, waardoor er geen risico is op elektrische schokken tijdens het gebruik. Deze spuitlansen zijn gemaakt van harde materialen zoals aluminium, RVS en staal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en drukken.