Hogedruk plunjerpompen

Hogedruk plunjerpompen zijn ontworpen om vloeistoffen met behulp van plunjers efficiënt van een lage naar een hoge druk te transporteren. Onze hoogwaardige hogedruk pompen zijn uitgerust met roestvrijstalen, keramische of keramisch gecoate plunjers en zijn beschikbaar verschillende uitvoeringen. Deze veelzijdige pompen worden toegepast in uiteenlopende sectoren, waaronder zuiveringsinstallaties en autowasstraten om de stroming van vloeistoffen te regelen.

Bij ons vind je hogedruk plunjerpompen van de bekende merken. Sinds kort is Alba Parts één van de weinige officiële dealers van Speck hogedruk plunjerpompen en toebehoren.

Meer informatie >

Comet Hogedruk Plunjerpompen (59)

Interpump Hogedruk Plunjerpompen (594)

Speck Hogedruk Plunjerpompen (17)

UDOR Hogedruk Plunjerpompen (69)

Groot aanbod plunjerpompen

Ontdek ons uitgebreide assortiment hogedruk plunjerpompen, verkrijgbaar in diverse opties zoals toerental (van 550 tot 3400), werkdruk van 30 tot 600 bar, verschillende astypes en volume in liters. Gemaakt van diverse materialen zoals aluminium, messing, RVS, staal, brons of massief gietijzer, zijn onze hogedruk plunjerpompen geschikt voor een breed scala aan toepassingen zoals industriële reiniging, landbouw, bouw, marine en vele andere.

Hoe werkt een hogedruk plunjerpomp?

Hogedruk plunjerpompen werken door middel van een cilinder met een zuiger of plunjer die op en neer beweegt in de cilinder. Deze beweging wordt aangedreven door een externe kracht, zoals een motor of handslinger, en zorgt voor een verandering van druk in de cilinder. Hierdoor wordt vloeistof of gas van de inlaat naar de uitlaat gepompt en naar een hoger drukniveau gebracht.

Een van de voordelen van hogedruk plunjerpompen is dat ze meer druk aankunnen dan zuigerpompen. In onze webshop vindt u hogedruk plunjerpompen die druk kunnen opbouwen tot wel 600 bar, wat neerkomt op bijna 620 kg druk op een vierkante centimeter. Hiermee krijgt u echt alles schoon.

Gegarandeerde topkwaliteit

Hogedruk pompen zijn speciaal ontworpen om te functioneren in extreme omstandigheden en kan voldoen aan de hoogste eisen voor druk, flow, en corrosiebestendigheid. Wij garanderen de hoogste kwaliteit van onze hogedruk plunjerpompen, zodat u tevreden zult zijn met uw aankoop.