Kogelkranen afsluiters en fitwerk

In onze webshop bieden wij een ruim assortiment aan van diverse soorten kogelkranen, afsluiters, fitwerk, doseerkranen, dubbele nippels en knieën. Al deze producten zijn van de hoogste kwaliteit en vervaardigd uit diverse materialen zoals staal, messing, rvs of rps. Onze producten zijn geschikt voor zowel industriële als particuliere toepassingen en zorgen voor een efficiënte afsluiting en regeling van de stroming van vloeistoffen of gassen. Onze producten zijn gegarandeerd van lange levensduur en gemakkelijk te installeren. Wij staan garant voor kwaliteit van al onze producten en dat u tevreden zult zijn met uw aankoop.

Meer informatie >

Fitwerk (144)

Kogelkranen en afsluiters (63)

Hieronder lichten we de onderdelen in kort toe. Wanneer u hier vragen over heeft staan we u graag persoonlijk te woord. Bel onze klantenservice of stuur een bericht via Whatsapp en we helpen u graag.

Kogelkranen

Kogelkranen zijn een soort afsluiter die wordt gebruikt om de stroming van vloeistoffen of gassen in een leiding te regelen of te stoppen. Ze zijn eenvoudig te bedienen en hebben een hoge stroomsnelheid en een goede dichtheid.

Afsluiters

Afsluiters zijn onderdelen die worden gebruikt om de stroming van vloeistoffen of gassen in een leiding te regelen of te stoppen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van de toepassing.

Fitwerk

Fitwerk is een verzamelnaam voor een reeks van componenten die worden gebruikt in leidingwerk, zoals buizen, fittingen, flenzen, enz. Het is van groot belang om de juiste fitwerk te kiezen voor een specifieke toepassing om lekkages en andere problemen te voorkomen. Naast bovenstaande groepen zijn deze producten nog onder te verdelen in: doseerkranen, dubbele nippels en knieen. Allemaal verkrijgbaar in verschillende types materialen, zoals staal, messing, rvs en rps.

Doseerkranen

Doseerkranen zijn afsluiters die specifiek zijn ontworpen om precieze hoeveelheden van een vloeistof of gas af te geven. Ze zijn vaak gebruikt in industriële processen waar een precieze dosering vereist is. Doseerkranen zijn verkrijgbaar in verschillende types en materialen, zoals staal, messing, rvs en rps. Hieronder lichten we ze in het kort toe.

Dubbele nippel

Een dubbele nippel is een type fitting dat wordt gebruikt om twee leidingen aan elkaar te verbinden. Het heeft twee uiteinden, elk met een aparte aansluiting. De dubbele nippel is verkrijgbaar in verschillende types en materialen, zoals staal, messing, rvs en rps.

Knie

Een knie is een type fitting die wordt gebruikt om een 90 graden hoek te creëren in een leiding.