Nozzles - Vuilfrezen en Nozzlehouders

In onze webshop vindt je een uitgebreide aanbod nozzles, vuilfrezen en nozzlehouders van de beste merken zoals FDX, Lechler, Mecline en PA. Deze zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen zoals messing, RVS en hard kunststof. Hierdoor zijn ze duurzaam, betrouwbaar en geschikt voor intensief gebruik.

Onze nozzles zijn verkrijgbaar in verschillende opties, zoals kleur, werkdruk (van 20 tot 600 bar), temperatuur (van 80 tot 100 graden Celsius), verschillende spuithoeken en doorlaat. Zo kunt u de perfecte nozzle kiezen voor uw specifieke toepassing en eisen. Bovendien kunt u kiezen voor de bevestiging van de nozzle uit binnendraad of buitendraad en een groot aantal diameters van het schroefdraad. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen en industrieën.

Meer informatie >

Vuilfrezen (283)

Nozzlehouders (46)

RVS hogedruknozzles (268)

RVS hogedruknozzles met keramische insert (16)

Oscillerende nozzles (38)

Lagedruknozzles (8)

Nozzles snel wisselbaar (9)

Voor de bevestiging van de nozzles, vuilfrezen en nozzlehouders hebben we ook diverse opties. Zo kun je kiezen uit binnendraad of buitendraad en zijn er veel verschillende diameters van het schroefdraad verkrijgbaar. Hierdoor kan iedereen een product vinden dat perfect aansluit bij zijn specifieke eisen en wensen.

Nozzles

Nozzles zijn specifieke uitstroomopeningen voor op je hogedrukreiniger die zorgen voor een specifieke stroomrichting en -snelheid van een vloeistof of gas. Nozzles zijn ontworpen om een specifiek doel te bereiken, zoals het vernevelen van een vloeistof, het verhogen of verminderen van de waterdruk. Nozzles komen in veel verschillende vormen en maten en worden vaak gebruikt in diverse industrieën zoals de landbouw, de chemische industrie en de metaalbewerking. Bij ons vindt u dan ook lagedruknozzles, hogedruknozzles of oscillerende nozzles.

Vuilvrezen

Vuilfrezen zijn speciaal ontworpen om hardnekkig vuil en verontreiniging te verwijderen uit buizen, leidingen, tanks en andere constructies. Ze zijn ontworpen om efficiënt en effectief te werken, zonder de wanden van de constructies te beschadigen. Vuilfrezen worden vaak gebruikt in de water- en afvalwaterbehandeling, de olie- en gasindustrie en de scheepvaart.

Nozzlehouders

Nozzlehouders zijn speciaal ontworpen om nozzles op hun plaats te houden en te beschermen tegen beschadiging tijdens gebruik. Ze zijn ontworpen om een veilige en stabiele verbinding te bieden tussen de nozzle en de rest van het systeem. Nozzlehouders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van de specifieke eisen van het systeem waarin ze worden gebruikt.

Al met al bieden wij een zeer uitgebreide selectie van nozzles, vuilfrezen en nozzlehouders, welke geschikt zijn voor vele toepassingen en industrieën. Bij Alba Parts vind je dus altijd die past bij uw specifieke wensen! Neem bij vragen of advies gerust contact met ons op of verstuur een bericht via Whatsapp.