Snelkoppelingen

Zoek je een snelkoppeling voor het verbinden van bijvoorbeeld een slang met een pistool of lans? Dan heeft Alba Parts altijd eentje die je zoekt! Wij bieden het grootste assortiment schroefkoppelingen, insteekkoppelingen of verloopkoppelingen die geschikt zijn voor bijna alle merken hogedrukreinigers. Bij ons vind je dan ook alleen de beste koppelingen voor professioneel gebruik. Om te bepalen welke schroefkoppeling past op de juiste schroefdraad gebruik je onze handige schroefdraadtabel.

Meer informatie >

Insteekkoppelingen RVS (37)

Insteekkoppelingen staal - messing (23)

Koppelingen tussen lans en pistool (19)

Schroefkoppelingen 1/2" messing (O-ring in nippel) (12)

Schroefkoppelingen 1/2" RVS (5)

Schroefkoppelingen AR (18)

Schroefkoppelingen AR8 messing blauw 350 Bar (8)

Schroefkoppelingen AR9 RVS rood 600 Bar (10)

Schroefkoppelingen M21 messing 250 Bar (10)

Schroefkoppelingen M21 met lager draaibaar onder druk (5)

Schroefkoppelingen M22 messing 250 Bar (25)

Schroefkoppelingen M22 met lager - draaibaar onder druk (15)

Schroefkoppelingen M22 RVS 500 Bar (9)

Verbindingsnippels M22 (6)

Schroefkoppelingen

Schroefkoppelingen zijn een van de meest gebruikte snelkoppelingen in de industrie. Ze zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren en bieden een veilige verbinding tussen de hogedrukreiniger en de spuitlans. Onze schroefkoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder messing, RVS en hard kunststof.

Insteekkoppelingen

Insteekkoppelingen zijn een andere populaire optie voor snelkoppelingen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een snelle en veilige verbinding tussen de hogedrukreiniger en de spuitlans. Onze insteekkoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder messing, RVS en hard kunststof.

Verloopkoppelingen

Verloopkoppelingen zijn een geschikte optie als u een hogedrukreiniger met een andere aansluiting dan uw spuitlans heeft. Deze snelkoppelingen maken het mogelijk om een hogedrukreiniger met een andere aansluiting dan de spuitlans te verbinden. Onze verloopkoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder messing, RVS en hard kunststof. Onze snelkoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende opties zoals: kleur, werkdruk in bar of verschillende verbindingsopties. Wij bieden daarbij ook verschillende accessoires aan, zoals o-ringen en afdichtingen voor een optimale werking en veiligheid van de snelkoppelingen. Bij twijfel over de juiste keuze kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch, maar ook via Whatsapp. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste snelkoppeling voor uw hogedrukreiniger.