Vernieuwde webshop online

Per 1 December heeft Alba Parts een geheel vernieuwde webshop. In deze webshop, die uiteraard voorzien is van een nieuwe frisse en eigentijdse look, is vanaf nu nog meer te lezen over Alba Parts. Daarnaast vindt u uitgebreide informatie over onze producten. Voor u als professional is het natuurlijk mogelijk om direct via de inlog op onze website te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden voor u.

null
null

Spectro Reinigingsmiddelen

Per 1 November is Alba Parts dealer van Spectro reinigingsmiddelen. Deze hoogwaardige reinigingsmiddelen zijn uit voorraad leverbaar, óók in kleine hoeveelheden. Met onze reinigingsmiddelen van Spectro profiteert u zonder grote investeringen van een breed assortiment. Bovendien weet u zeker dat aan alle voorwaarden op het gebied van kwaliteit, veiligheid, registratie en verpakkingen is voldaan.

FDX Oscillerende Nozzles

Nieuw in onze webshop zijn de FDX oscijet nozzles. Deze nozzles creëren een zelf-geïnduceerde oscillatie zonder dat er bewegende delen nodig zijn. Het mechanisme is vrij eenvoudig zoals de animatie laat zien. Bezoek onze webshop en ontdek het hele programma.

null
null

Comet warm- en koudwater hogedrukreinigers

Onze webshop omvat een breed scala aan hogedruk onderdelen, reinigingstoebehoren en reinigingsmiddelen. Dit productassortiment is recentelijk uitgebreid met de Comet warm- en koudwater hogedrukreinigers, die voldoen aan de eisen van veel verschillende soorten klanten en bestemd zijn voor zowel thuis- als professioneel gebruik.

Hierdoor kunnen wij ons als Alba Parts, in de markt presenteren met een compleet assortiment voor de gehele schoonmaakbranche, zowel semi-professioneel als professioneel.